Min Baggrund

Om Lene Toft

Jeg har altid elsket at skabe noget med mine hænder!
Det startede som barn – som det vel gør for alle 🙂

Min mor fortæller, at den ene dag, så jeg sammen med mine forældre, en udsendelse om en storslået park i Florida – den næste gang var parken opstået ude i min store sandkasse.

Et imponerede mesterværk, som jeg næppe ville kunne lave den dag i dag (jeg ville nok heller ikke få lov til at stjæle blomsterne igen fra vores have :-D)

Jeg husker stadig, at jeg havde mit eget lille værksted ude i hjørnet af fars hobbyværksted, hvor jeg havde min egen lille hammer, nogle søm og lidt træ. Når jeg ikke lavede et eller andet (sikkert et mesterværk 😉 ), så tegnede jeg. Jeg tegnede og tegnede dernede ved mit lille værkstedsbord, mens far tog sig af de mere “alvorlige” snedker-opgaver, som gjorde, at vores dejlige hjem var konstant under forandring 😀

Som årene gik, og jeg blev teenager forblev kun tegningerne. Men da voksenlivet virkeligt satte ind, forsvandt også tegningerne …..  

Gudskelov fik jeg i 1996 igen øjnene op! I vores lille lokale aftenskole startede noget nyt. Det var noget med vandfarver. Det lød spændende! Jeg malede akvarel nogle år, hvorefter jeg holdt en lang pause på flere år i forbindelse med studierne.

I 2007 kunne skabertrangen ikke vente på sig mere! Jeg var i mellemtiden flyttet til Århus. Akrylfarver var blevet populær og jeg tog på malerkursus i akrylmaleri. Siden har jeg udelukkende malet med akryl på lærred.

Da tiden altid har været knap pga. fuldtidsjob og konkurrencehest, har det været meget svært at finde tiden til at male. Og jeg har malet i perioder med flere måneders, endda års, mellemrum.

Male- og skabertrangen har dog altid ligget på lur! 😉 Og jeg har gennem årene deltaget i adskillige tegne- og malekurser, men aldrig rigtig nået at hoppe af hamsterhjulet og at få malet på andre tidspunkter.

Nu har jeg fået lavet mig et lille atelier og elsker at stå og male, når lejligheden byder sig.

Jeg har nu udviklet min egen stil blandt andet ud fra alle de forskellige stilarter, idéer og holdninger fra kurserne og i særdeleshed min egen grundholdninger <3

En stil, som er i konstant udvikling. En sindssyg spændende proces!

Velkommen til min hjemmeside! Til en rejse i maleriets forunderlige verden. En rejse, som ingen ende vil tage! <3

Kærligst Lene