HVAD ER REIKI HEALING

Hvis du vil vide lidt om Gendai Reiki Ho

Kort sagt: I Gendai Reiki Ho samles østlige og vestlige Reiki metoder (spirituel healing og energihealing), tilpasset vor tid og de mennesker ,som vi er i dag.

Reiki betyder universel energi i den højeste dimension.

Ho betyder metode

Geidai Reiki Ho er opdelt i 4 niveauer. Alle kan tage niveau 1. For at lov til at tage de efterfølgende niveauer, skal du godkendes af din Reiki-mester. Dette gøres for at sikre en god kvalitet i udførslen af en Reiki-healing.

De 4 niveauer er:

  • Shoden – Grundlæggende healing
  • Okuden – Avanceret healingstræning
  • Shinpiden – De sidste healingteknikker og fokus på vores spirituelle udvikling
  • Gokuikaiden – Træning til at blive underviser (Reiki-mester)

Gendai Reiki ho stammer fra den oprindelige japanske metode, der giver en dyb healing. Dette vil sige, at din vitale energi højnes samt kroppens naturlige healingkraft og dit immunforsvar styrkes.

Den oprindelige metode Reiki ryoko blev grundlagt af Mikao Usui sensei i 1922. Metoden blev grundlagt da Mikao Usui sensei fastede på det hellige bjerg Kurama opnåede oplysning og evnen til at heale. Han kaldte det Reiki ryoho (ryo = healing, ho = metode)

Mikao Usui sensei nåede kun at undervise i Reiki ryoko i 4 år. Han døde pludselig i 1926. På det tidspunkt havde han dog undervist mere end 2000 personer i Reiki ryoko og hans elever havde hjulpet mere en million mennesker.

Reiki metoden har efterfølgende forgrenet sig i østlig og vestlig retning.

Gendai Reiki Ho, som jeg benytter, er en direkte linie fra Mikao Usui sensei oprindelige Gendai Reiki.
Gendai Reiki Ho er tilpasset vores vestlige verden, så nutidens mennesker nemmere kan forstå og anvende den.

Gendai Reiki Ho er grundlagt af Hiroshi Doi sensei (født 1935). Hiroshi Doi har siden 1993 har været medlem af den lukkede organisation ”Usui Reiki Ryoho Gakkai”. Denne organisation varetager den oprindelige visdom fra Mikao Usui senseis tid. Det vil sige, at organisationen gør store bestræbelser på at bevare den rette ånd i Mikao Usui senseis lære og videregive en ren og korrekt Reiki-energi. Dette betyder rent praktisk, at reiki-energien er videreført i direkte linie fra den reiki-energi, som Mikao Usui sensei modtog på det hellige bjerg.